Skriv ut receptet Skriv ut receptet

Rosmarinstekt fläskfilé

food

servings_icon 4
time 45 minuter

INGREDIENSER

  • 500 g fläskfilé
  • 1 msk smör
  • 1 stor kvist färsk rosmarin
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

GÖR SÅ HÄR

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Putsa fläskfilén.
  3. Bryn hela fläskfilén runtom i smöret.
  4. Salta och peppra fläskfilén.
  5. Ta gren för gren av rosmarinen och fördela dem på fläskfilén.
  6. Sätt in mitt i ugnen i ca 25-30 minuter, eller tills innertemperaturen är 68 grader om du använder termometer.
  7. Servera med fetaostkräm, klyftpotatis och en grekisk sallad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *