Skriv ut receptet Skriv ut receptet

Torsk piccata

torsk_piccata

servings_icon 4
time 30 minuter

INGREDIENSER

  • 500 g torskfilé
  • salt
  • vitpeppar
  • smör/olja
  • 4 msk panko
  • 2 ägg
  • 1,5 dl riven ost
  • 4 msk tomatpuré
  • 3,5 dl vatten
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 1 tsk strösocker
  • 1,5 msk maizena

GÖR SÅ HÄR

  1. Koka upp tomatpuré och vatten.
  2. Lägg i buljongtärningen.
  3. Tillsätt socker.
  4. Red av med maizena.
  5. Låt puttra i fem minuter.
  6. Salta och peppra fisken.
  7. Vispa ihop ägg och ost.
  8. Vänd fisken först i pankon sedan i ägg- och ostsmeten.
  9. Stek fisken på medelvärme, ca två minuter på varje sida.
  10. Servera med ris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *