Skriv ut receptet Skriv ut receptet

Fisksoppa med tomat och paprika

fisksoppa_med_tomat_och_paprika

time 45 minuter
servings_icon 4

INGREDIENSER

  • 500 g passerade/krossade tomater
  • 400 g blandade fisktärningar
  • 1 grön paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 2 vitlöksklyftor

GÖR SÅ HÄR

  1. Häll tomaterna i en kastrull.
  2. Strimla paprikan och lägg dem i kastrullen.
  3. Pressa ner vitlöken.
  4. Lägg i buljongtärningarna.
  5. Koka i ca 30 minuter.
  6. Mixa soppan slät.
  7. Stäng av värmen och lägg i fisken.
  8. Låt fisken bli klar på eftervärmen.

Passar som 5:2 (860 kcal totalt = 215 kcal/port)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *