30 minuter
4
INGREDIENSER
- 2 dl vetemjöl
- 4 dl mjölk
- 2 ägg
- 1 tsk salt
- 600 g potatis (fast)
- 2 morötter
- smör till stekningen
- 400 g stekfläsk
GÖR SÅ HÄR
- Sätt ugnen på 125 grader och sätt in en tom plåt.
- Häll hälften av mjölken i en bunke och tillsätt mjölet.
- Vispa mjölk och mjöl till en slät smet.
- Vispa ner resten av mjölken, äggen och saltet.
- Skala och riv potatis och morötter på den grova sidan av rivjärnet.
- Blanda ner potatis och morötter i smeten.
- Stek raggmunkarna i matfettet (på min spis: 6/9 i 4 minuter per sida).
- Lägg de stekta raggmunkarna på den varma plåten och sätt in i ugnen.
- Stek fläsket.