30 minuter
4
INGREDIENSER
- 2 bananer
- 2 kiwi
- 200 g frysta jordgubbar
- 100 g vit choklad
- 50 g mörk choklad
- 50 g hackade hasselnötter
- vaniljglass
GÖR SÅ HÄR
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Tina upp jordgubbarna och låt dem rinna av.
- Skala och skiva banan och kiwi.
- Riv chokladen grovt.
- Lägg frukten i en ugnsform.
- Lägg de hackade nötterna över frukten.
- Toppa med den rivna chokladen.
- Sätt in högt upp i ugnen till chokladen har smält, ca 10 minuter.
- Servera genast med glassen.
Det var länge sedan jag gjorde, tack för påminnelsen och inspirationen! Kanske något för oss till mellokvällen 🙂
Det var evigheter sedan vi gjorde den också, men så hade vi en massa choklad och nötter över efter andra efterrätter och då plötsligt dök den upp igen. Passar utmärkt till en mellokväll 🙂