Skriv ut receptet Skriv ut receptet

Löjromssill med yoghurt

time 30 minuter + 2-3 dagar
servings_icon 6

INGREDIENSER

  • 420 g inläggningssill (5-minuters)
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 0,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl gräslök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 50 g löjrom
  • (1 tsk) vitpeppar

GÖR SÅ HÄR

  1. Häll av lagen från sillen och låt den rinna av.
  2. Klipp gräslöken i små bitar och lägg i yoghurten.
  3. Pressa vitlöken i yoghurten.
  4. Tillsätt till sist majonnäs och löjrom.
  5. Smaka av med vitpeppar.
  6. Blanda ner sillen och låt den gärna ligga i två till tre dagar, men minst en.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *