1 timme
8
INGREDIENSER
- 1 kg skivad skinkschnitzel
- 1 msk smör
- (2 tsk) salt
- (1 tsk) svartpeppar
- 5 dl köttbuljong
- 1 msk soja
- 1 msk tomatpuré
- 3 tsk sambal oelek
- 1 dl vispgrädde
- maizenamjöl
- 10 st körsbärstomater
- 1 gul paprika
GÖR SÅ HÄR
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Smält smöret i het stekpanna och bryn skinschnitzlarna hastigt.
- Krydda med salt och peppar.
- Lägg över i en ugnsfast form.
- Vispa ur pannan med lite buljong.
- Tillsätt soja, tomatpuré, sambal oelek och låt koka upp.
- Slå på grädden och red av med maizenamjöl.
- Häll såsen över formen med schnitzlarna.
- Toppa med halverade körsbärstomater och gul paprika.
- Gratinera i ugnen ca 30-40 min, beroende på hur tjocka skivorna är, dessa var ca 1 cm.
- Servera med ris.