Skriv ut receptet Skriv ut receptet

Revbensspjäll förkokta i crock-pot

time 5,5 timmar
servings_icon 4

INGREDIENSER

  • 1 dl vatten
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1,5 kg revbensspjäll
  • 1 gul lök
  • BBQ-sås

GÖR SÅ HÄR

  1. Krydda revbensspjällen med salt och peppar.
  2. Lägg dem i grytan.
  3. Häll på vattnet.
  4. Skiva löken och lägg i grytan.
  5. Hacka vitlöksklyftan och lägg i grytan.
  6. Koka på hög i 5 timmar.
  7. När det är ca en kvart kvar, sätt på ugnen på 275 grader.
  8. Ta ur revbensspjällen ur grytan och lägg dem på en plåt.
  9. Pensla på BBQ-såsen.
  10. Grilla i ugnen i ca 15 minuter, vänd dem efter halva tiden.
  11. Servera gärna med potatissallad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *