Skriv ut receptet Skriv ut receptet

Kanelbullekladdkaka

time 30 minuter
servings_icon 10

INGREDIENSER

  • 150 g smör
  • 2,5 dl (215 g) strösocker
  • 2 dl (120 g) vetemjöl
  • 3 ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk kanel
  • 0,5 krm salt
  • pärlsocker

GÖR SÅ HÄR

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull och låt svalna.
  3. Blanda smöret med resten av ingredienserna till en smet.
  4. Häll smeten i en bakplåtspapperklädd springform (21 cm).
  5. Strö över pärlsocker.
  6. Grädda kakan mitt i ugnen 15-20 minuter.
  7. Låt kakan svalna i formen.
  8. Servera med vispad grädde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *