8,5 timmar
4
INGREDIENSER
- 800 g nötkött (gärna högrev)
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk röd currypasta
- 5 dl kokosmjölk
- 1 dl vatten
- 4 msk matolja
- 2 rödlökar
- 1 röd chilifrukt
- 2 msk tomatpuré
- 1 grönsaksbuljongtärning
- salt
- svartpeppar
GÖR SÅ HÄR
- Skär köttet i kuber, ca 2 x 2 cm.
- Fräs i 2 msk matolja i en stekpanna.
- Lägg ner köttet i crock-poten.
- Skala och hacka löken.
- Pressa vitlöken.
- Fräs lök och vitlök i 2 msk matolja i stekpannan.
- Blanda i currypastan och fräs med löken ett par minuter.
- Skölj ur stekpannan med vattnet och häll alltihop i crock-poten.
- Tillsätt tomatpuré, kokosmjölk och buljongtärning.
- Koka på låg i 7-8 timmar.
- Smaka av med salt och peppar.
- Servera med ris.
Det här blev så otroligt gott. Köttet var så mört att det bara ramlade isär.